De feiten deden zich voor tussen 31 juli en 8 augustus. Zes keer werd 's avonds of 's nachts een deel van de vegetatie in brand gestoken langs het Artiestenpad en in het Calmeynbos in De Panne. In het Calmeynbos werd de zone tussen Oosthoek en Duinhoek getroffen. Telkens brandde een paar vierkante meter van de vegetatie af, waardoor de schade dus beperkt bleef.

De lokale politie vraagt aan de bevolking om alert te zijn. Verdacht gedrag in de buurt van het Artiestenpad en het Calmeynbos kan onmiddellijk gemeld worden op het nummer 058/533000. Ook over de feiten van de afgelopen dagen of met andere tips over de brandstichtingen kunnen getuigen terecht bij de politie. Voorlopig hebben de speurders nog geen mogelijke dader of daders in het vizier.

(BELGA)

De feiten deden zich voor tussen 31 juli en 8 augustus. Zes keer werd 's avonds of 's nachts een deel van de vegetatie in brand gestoken langs het Artiestenpad en in het Calmeynbos in De Panne. In het Calmeynbos werd de zone tussen Oosthoek en Duinhoek getroffen. Telkens brandde een paar vierkante meter van de vegetatie af, waardoor de schade dus beperkt bleef.De lokale politie vraagt aan de bevolking om alert te zijn. Verdacht gedrag in de buurt van het Artiestenpad en het Calmeynbos kan onmiddellijk gemeld worden op het nummer 058/533000. Ook over de feiten van de afgelopen dagen of met andere tips over de brandstichtingen kunnen getuigen terecht bij de politie. Voorlopig hebben de speurders nog geen mogelijke dader of daders in het vizier.(BELGA)