Eén van hen probeerde met dames te dansen en greep naar handtassen van enkele van hen. Een tweede man ontvreemde een smartphone uit de handtas van een dame toen zij in de Club Chaud aan het toilet stond te wachten.

De heren konden gearresteerd worden en de smartphone werd opnieuw aan het slachtoffer overhandigd.

De beide personen, een 24-jarige Libanees en 28-jarige Algerijn, zullen zich voor de correctionele rechtbank dienen te verantwoorden. Zij verblijven beiden illegaal in Brussel en waren kennelijk naar de Oostendse uitgangsbuurt gekomen om diefstallen te plegen.

Eén van hen probeerde met dames te dansen en greep naar handtassen van enkele van hen. Een tweede man ontvreemde een smartphone uit de handtas van een dame toen zij in de Club Chaud aan het toilet stond te wachten.De heren konden gearresteerd worden en de smartphone werd opnieuw aan het slachtoffer overhandigd.De beide personen, een 24-jarige Libanees en 28-jarige Algerijn, zullen zich voor de correctionele rechtbank dienen te verantwoorden. Zij verblijven beiden illegaal in Brussel en waren kennelijk naar de Oostendse uitgangsbuurt gekomen om diefstallen te plegen.