Op 1 juni vorig jaar viel de inspectie binnen in het wereldkeukenrestaurant langs de Gentseweg. In de zaak met 400 plaatsen waren dertien personen aan de slag. Liefst negen van hen - drie Bulgaren en zes Chinezen - bleken niet op correcte wijze aangegeven. Vijf waren volledig in het zwart aan het werk. L. betaalde de ontdoken sociale bijdrages intussen terug en schreef de onregelmatigheden toe aan een vergetelheid.

"Op het moment van de inval zocht mijn cliënt volop naar een oplossing voor de toiletgeur die al dagenlang zijn zaak teisterde. Hierdoor verloor hij de aangiftes van zijn personeel uit het oog", aldus de advocate van L.

(AFr)

Op 1 juni vorig jaar viel de inspectie binnen in het wereldkeukenrestaurant langs de Gentseweg. In de zaak met 400 plaatsen waren dertien personen aan de slag. Liefst negen van hen - drie Bulgaren en zes Chinezen - bleken niet op correcte wijze aangegeven. Vijf waren volledig in het zwart aan het werk. L. betaalde de ontdoken sociale bijdrages intussen terug en schreef de onregelmatigheden toe aan een vergetelheid. "Op het moment van de inval zocht mijn cliënt volop naar een oplossing voor de toiletgeur die al dagenlang zijn zaak teisterde. Hierdoor verloor hij de aangiftes van zijn personeel uit het oog", aldus de advocate van L. (AFr)