De jonge Algerijn werd gearresteerd naar aanleiding van een winkeldiefstal vrijdag in Knokke. Bij die feiten werd tabak buitgemaakt. Bovendien kon de jongeman gelinkt worden aan een woninginbraak in Brugge. Die feiten van diefstal met braak dateerden al van december 2019.

Tijdens zijn verhoor verklaarde de verdachte op een bepaald moment dat hij minderjarig zou zijn. Het parket wilde hem voorleiden bij de onderzoeksrechter, maar moest die bewering eerst nagaan door middel van een botscan. In het AZ Sint-Jan in Brugge slaagde de jongeman er echter in om de benen te nemen. Hij kon vooralsnog niet meer ingerekend worden.

(Belga)

De jonge Algerijn werd gearresteerd naar aanleiding van een winkeldiefstal vrijdag in Knokke. Bij die feiten werd tabak buitgemaakt. Bovendien kon de jongeman gelinkt worden aan een woninginbraak in Brugge. Die feiten van diefstal met braak dateerden al van december 2019.Tijdens zijn verhoor verklaarde de verdachte op een bepaald moment dat hij minderjarig zou zijn. Het parket wilde hem voorleiden bij de onderzoeksrechter, maar moest die bewering eerst nagaan door middel van een botscan. In het AZ Sint-Jan in Brugge slaagde de jongeman er echter in om de benen te nemen. Hij kon vooralsnog niet meer ingerekend worden.(Belga)