Op 3 augustus 2017 speelde KV Oostende zijn voorlopig enige Europese thuiswedstrijd tegen de Franse traditieclub Olympique Marseille. Ondanks een verdienstelijke prestatie werd de kustploeg na een doelpuntloos gelijkspel uitgeschakeld. In de uren na de wedstrijd werd de Oostendse politie opgeroepen voor een vechtpartij onder supporters.

Toen de politie ter plaatse kwam, was de knokpartij eigenlijk al afgelopen. Kevin P. bleef echter agressief en stelde zich ook weerspannig op bij zijn arrestatie. De Ichtegemnaar schopte zelfs in het gezicht van een van de agenten. Het openbaar ministerie merkte op dat de beklaagde niet aan zijn proefstuk toe was. P. liep al meerdere veroordelingen op voor ernstige verkeersinbreuken en voor geweldplegingen. In die omstandigheden vorderde de procureur tien maanden effectieve celstraf. De KVO-supporter stuurde zijn kat naar het proces.

De rechter doet uitspraak op 14 mei.

(BELGA)

Op 3 augustus 2017 speelde KV Oostende zijn voorlopig enige Europese thuiswedstrijd tegen de Franse traditieclub Olympique Marseille. Ondanks een verdienstelijke prestatie werd de kustploeg na een doelpuntloos gelijkspel uitgeschakeld. In de uren na de wedstrijd werd de Oostendse politie opgeroepen voor een vechtpartij onder supporters.Toen de politie ter plaatse kwam, was de knokpartij eigenlijk al afgelopen. Kevin P. bleef echter agressief en stelde zich ook weerspannig op bij zijn arrestatie. De Ichtegemnaar schopte zelfs in het gezicht van een van de agenten. Het openbaar ministerie merkte op dat de beklaagde niet aan zijn proefstuk toe was. P. liep al meerdere veroordelingen op voor ernstige verkeersinbreuken en voor geweldplegingen. In die omstandigheden vorderde de procureur tien maanden effectieve celstraf. De KVO-supporter stuurde zijn kat naar het proces.De rechter doet uitspraak op 14 mei.(BELGA)