Vrouw naar strafrechter voor moordpoging in Middelkerke

Redactie KW

De Brugse raadkamer heeft een 39-jarige vrouw uit Middelkerke naar de strafrechter verwezen op verdenking van poging tot moord op haar partner. Tania B. deelde midden juli vier messteken uit aan het slachtoffer. Haar aanhouding werd verlengd.


Op 15 juli trok de verdachte ‘s avonds naar het appartement van haar vriend in Middelkerke. Rond 22 uur liep een ruzie stevig uit de hand. De vrouw haalde tot vier keer toe uit met een mes. Ze trof het slachtoffer twee keer in de borst, in de rug en in de onderbuik. Hij werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis, maar was relatief snel aan de beterhand.

De verdachte blijft verklaren dat Philippe H. de feiten zou hebben uitgelokt. Hij zou haar enkele dagen eerder immers geslagen en verkracht hebben. Tania B. diende ook een klacht in wegens verkrachting. De raadkamer besliste echter om de man hiervoor buiten vervolging te stellen.

(Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten