De feiten speelden zich op donderdagochtend 23 juli af in de woning van het gezin in Egem, een deelgemeente van Pittem. Het slachtoffer lag in de zetel toen zijn echtgenote hem met een mes te lijf ging. Bij die steekpartij liep de man verwondingen op aan zijn benen. Aan de schermutseling hield hij ook een snijwonde aan het hoofd over. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar zou niet in levensgevaar verkeerd hebben.

M.S. legde tijdens haar verhoor volledige bekentenissen af. Ze legde uit dat de spanningen binnen het gezin met vijf kinderen hoog opliepen door zware financiële problemen. Er zat volgens de verdediging ook een uithuiszetting aan te komen. "Mijn cliënte heeft spijt van wat ze gedaan heeft en is er zelf ook kapot van", aldus meester Olivier Mostrey. Het is volgens haar advocaat ook de eerste keer dat de vrouw met het gerecht in aanraking komt.

De verdachte werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van moordpoging. De Brugse raadkamer oordeelde dinsdagochtend dat ze minstens een maand langer in de gevangenis moet blijven.

(Belga)

De feiten speelden zich op donderdagochtend 23 juli af in de woning van het gezin in Egem, een deelgemeente van Pittem. Het slachtoffer lag in de zetel toen zijn echtgenote hem met een mes te lijf ging. Bij die steekpartij liep de man verwondingen op aan zijn benen. Aan de schermutseling hield hij ook een snijwonde aan het hoofd over. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar zou niet in levensgevaar verkeerd hebben. M.S. legde tijdens haar verhoor volledige bekentenissen af. Ze legde uit dat de spanningen binnen het gezin met vijf kinderen hoog opliepen door zware financiële problemen. Er zat volgens de verdediging ook een uithuiszetting aan te komen. "Mijn cliënte heeft spijt van wat ze gedaan heeft en is er zelf ook kapot van", aldus meester Olivier Mostrey. Het is volgens haar advocaat ook de eerste keer dat de vrouw met het gerecht in aanraking komt. De verdachte werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van moordpoging. De Brugse raadkamer oordeelde dinsdagochtend dat ze minstens een maand langer in de gevangenis moet blijven.(Belga)