Toen de verkoopsters hen aan de kassa vroegen om hun tassen te openen werden ze echter agressief. Ze stemden ermee in om hun tassen achter de kassa te plaatsen maar probeerden ze het volgende moment terug te nemen. Daarbij duwden ze allebei in de buik van een zwangere verkoopster.

De twee sloegen op de vlucht maar konden snel worden gevat en bleken een hele resem gestolen goederen bij zich te hebben. Hun agressieve gedrag bleef zonder gevolgen voor de zwangerschap van de verkoopster, die wel een morele schadevergoeding van 250 euro kreeg toegekend.

(AFr)

Toen de verkoopsters hen aan de kassa vroegen om hun tassen te openen werden ze echter agressief. Ze stemden ermee in om hun tassen achter de kassa te plaatsen maar probeerden ze het volgende moment terug te nemen. Daarbij duwden ze allebei in de buik van een zwangere verkoopster. De twee sloegen op de vlucht maar konden snel worden gevat en bleken een hele resem gestolen goederen bij zich te hebben. Hun agressieve gedrag bleef zonder gevolgen voor de zwangerschap van de verkoopster, die wel een morele schadevergoeding van 250 euro kreeg toegekend. (AFr)