Het was een buurvrouw die dinsdagmorgen opmerkte hoe de hond van het slachtoffer op straat liep. De buurvrouw wou de hond terugbrengen, maar zag hoe er bloed lag in de gang van de woning en belde meteen de politie. Voor het slachtoffer kon toen al geen hulp meer baten. Ze overleed ter plaatse aan de gevolgen van diverse messteken.

Voor Kim, de zus van het slachtoffer, is het voorlopig nog een raadsel wat er zich dinsdagmorgen precies in de woning heeft afgespeeld. "Mijn zus werd al maandenlang lastig gevallen door Ridouan. Hij bedreigde haar meermaals en zei dan dat hij haar kapot zou maken. Waarom bij hem nu dan de stoppen zijn doorgeslagen, is voor mij ook nog niet duidelijk."

Intrafamiliaal geweld

Het koppel was elf jaar samen en woonde toen in Heule, maar ging afgelopen zomer uit elkaar. Er waren al incidenten van intrafamiliaal geweld geweest en de man was ook bekend omwille van zijn drugsproblematiek.

De feiten speelden zich af in de woning van de moeder van het slachtoffer, waar het slachtoffer de jongste tijd verbleef.

Morgen/woensdag zal O. bij de onderzoeksrechter voorgeleid worden op verdenking van moord.

Woensdagnamiddag zal een autopsie uitgevoerd worden.

Bloedspatten op wagen

Op de carpoolparking aan de Vichtsesteenweg in Deerlijk werd een wagen in verband gebracht met deze zaak. © LO

Op de carpoolparking aan de Vichtsesteenweg in Deerlijk werd een wagen in verband gebracht met deze zaak. De wagen werd grondig onderzocht. Wellicht gaat het om de wagen van de verdachte, Ridouan O.

Nachtegaalstraat

Opvallend is dat de feiten zich opnieuw afspeelden in de Nachtegaalstraat in Wevelgem. In diezelfde straat liet ook al een geesteszieke man van 37 het leven toen hij een agent aanviel met een schroevendraaier.

Woensdag werden er al bloemen aan het huis van het slachtoffer gelegd. © LK
Het was een buurvrouw die dinsdagmorgen opmerkte hoe de hond van het slachtoffer op straat liep. De buurvrouw wou de hond terugbrengen, maar zag hoe er bloed lag in de gang van de woning en belde meteen de politie. Voor het slachtoffer kon toen al geen hulp meer baten. Ze overleed ter plaatse aan de gevolgen van diverse messteken.Voor Kim, de zus van het slachtoffer, is het voorlopig nog een raadsel wat er zich dinsdagmorgen precies in de woning heeft afgespeeld. "Mijn zus werd al maandenlang lastig gevallen door Ridouan. Hij bedreigde haar meermaals en zei dan dat hij haar kapot zou maken. Waarom bij hem nu dan de stoppen zijn doorgeslagen, is voor mij ook nog niet duidelijk."Het koppel was elf jaar samen en woonde toen in Heule, maar ging afgelopen zomer uit elkaar. Er waren al incidenten van intrafamiliaal geweld geweest en de man was ook bekend omwille van zijn drugsproblematiek.De feiten speelden zich af in de woning van de moeder van het slachtoffer, waar het slachtoffer de jongste tijd verbleef.Morgen/woensdag zal O. bij de onderzoeksrechter voorgeleid worden op verdenking van moord.Woensdagnamiddag zal een autopsie uitgevoerd worden.Op de carpoolparking aan de Vichtsesteenweg in Deerlijk werd een wagen in verband gebracht met deze zaak. De wagen werd grondig onderzocht. Wellicht gaat het om de wagen van de verdachte, Ridouan O.Opvallend is dat de feiten zich opnieuw afspeelden in de Nachtegaalstraat in Wevelgem. In diezelfde straat liet ook al een geesteszieke man van 37 het leven toen hij een agent aanviel met een schroevendraaier.