https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Voyeur hangt tablet in badkamer en filmt zelfs bankbediende onder de rok

Redactie KW

Een 46-jarige man uit Nieuwpoort riskeert een fikse effectieve celstraf voor meerdere feiten van voyeurisme. Zo hing hij een tablet in de badkamer om zijn ex-vrouw te kunnen filmen en filmde ooit zelfs een bankbediende onder de rok.

De 46-jarige F.J. is een Belg maar werd geboren in Jordanië en woont al jaren in Nieuwpoort. Hij was getrouwd met een Belgische vrouw maar na een tijd gingen ze uiteen. Ze bleven wel nog lange tijd samen wonen. Op een bepaald moment ontdekte de vrouw een verborgen tablet in de badkamer waarmee ze naakt gefilmd kon worden. Ze verdacht F.J. ervan dat ook in het verleden al gedaan te hebben en belde de politie.

“Op zijn telefoon werden tussen de 15 en 20 gelijkaardige filmpjes gevonden”, sprak de procureur. “Hij probeerde zelfs nog snel zijn Yahoo account te wissen maar omdat zijn telefoon in vliegtuigmodus stond konden we alles recupereren. Zo vonden we tal van filmpjes waarvan de slachtoffers niet eens gekend zijn. Zo filmde hij tijdens een gesprek zelfs eens een bankbediende aan de rok onder een tafel. En er zijn filmpjes van in de Fun, de Colruyt, Carrefour en Dreamland. Telkens probeerde hij onder de rok of het achterwerk te filmen. Hij nam speciaal spullen van de onderste rekken om zich te moeten bukken en zo te kunnen filmen. Zijn excuses zoals het feit dat zijn GSM gevallen was en per ongeluk begon te filmen zijn echt van de pot gerukt.”

F.J. liet verstek gaan en riskeert tussen de 6 maanden en 5 jaar cel. Vonnis op 8 januari. (JH)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten