"Hij hield zich lang stil. In 2016 zei hij dat het vanaf het begin de bedoeling was om Stijn Saelens op te ruimen, te doden. Onder druk had hij twee Tsjetsjenen gecontacteerd, maar Evert de Clercq liet weten dat hij een uitvoerder had gevonden. Een prijs werd afgsproken: 150.000 euro, wat aanvaard werd door dokter André Gyselbrecht."

"Pierre Serry betaalde uitvoerder Van Bommel in twee schijven, van 10.000 en 7.000 euro. Pierre Serry vroeg aan zijn neef om een put te graven aan de chalet in het bos in Aalter. Om er tonnen in te stoppen, zei hij."

"Vanuit het dokterskabinet werd een 'go' gegeven. Van Bommel is rechtstreeks van het kasteel naar de chalet gereden. Pierre Serry zaagde later bomen om, om de put te bedekken."

"Pierre Serry heeft een bepalende rol gespeeld in de moord op Stijn Saelens."

"Hij hield zich lang stil. In 2016 zei hij dat het vanaf het begin de bedoeling was om Stijn Saelens op te ruimen, te doden. Onder druk had hij twee Tsjetsjenen gecontacteerd, maar Evert de Clercq liet weten dat hij een uitvoerder had gevonden. Een prijs werd afgsproken: 150.000 euro, wat aanvaard werd door dokter André Gyselbrecht.""Pierre Serry betaalde uitvoerder Van Bommel in twee schijven, van 10.000 en 7.000 euro. Pierre Serry vroeg aan zijn neef om een put te graven aan de chalet in het bos in Aalter. Om er tonnen in te stoppen, zei hij.""Vanuit het dokterskabinet werd een 'go' gegeven. Van Bommel is rechtstreeks van het kasteel naar de chalet gereden. Pierre Serry zaagde later bomen om, om de put te bedekken.""Pierre Serry heeft een bepalende rol gespeeld in de moord op Stijn Saelens."