Een huiszoeking bij Steve K. in de Tuinwijk in Wielsbeke leverde ruim 100 gram cannabis en cocaïne op. Uit telefonie-onderzoek en een korte observatie aan zijn woning bleek dat hij vanuit zijn woning drugs aan de man bracht. "Vooral aan een vijftiental vrienden, vaak zonder winst", vertelde K. aan de rechter. "Die 'vrienden' zag ik na mijn arrestatie niet meer terug. Ik heb veel geleerd. Ik wil het voortaan beter doen."

Hij vroeg en kreeg van de rechter een celstraf van 15 maanden, volledig met uitstel als hij zich aan enkele voorwaarden houdt.

(LSi)

Een huiszoeking bij Steve K. in de Tuinwijk in Wielsbeke leverde ruim 100 gram cannabis en cocaïne op. Uit telefonie-onderzoek en een korte observatie aan zijn woning bleek dat hij vanuit zijn woning drugs aan de man bracht. "Vooral aan een vijftiental vrienden, vaak zonder winst", vertelde K. aan de rechter. "Die 'vrienden' zag ik na mijn arrestatie niet meer terug. Ik heb veel geleerd. Ik wil het voortaan beter doen."Hij vroeg en kreeg van de rechter een celstraf van 15 maanden, volledig met uitstel als hij zich aan enkele voorwaarden houdt.(LSi)