Twee gedetineerden zouden aan het werken zijn aan een ontsnappingspoging. Ze zouden aan een celraam geprutst hebben. Een van de gedetineerden zou Alexander Dean zijn, de bodybuilder die in juli 2017 zijn ex-vriendin en haar grootouders doodstak. Een paar dagen eerder had hij een fotograaf vermoord.

"Tijdens een celcontrole door het penitentiaire personeel zijn vaststellingen gedaan met betrekking tot de veiligheid", bevestigt Kathleen Van De Vijver van het gevangeniswezen. "Daarop is beslist om de bewoners van de cellen een veiligheidsmaatregel op te leggen."

De identiteit van de twee gedetineerden wil het gevangeniswezen niet bevestigen, maar een goede bron geeft aan dat een van hen wel degelijk Alexander Dean is. Duidelijk is ook dat de gedetineerden nog niet uit de gevangenis waren als ze uit hun cel waren ontsnapt. Zo zouden ze nog een hoge gevangenismuur op hun weg vinden.

(BELGA)

Twee gedetineerden zouden aan het werken zijn aan een ontsnappingspoging. Ze zouden aan een celraam geprutst hebben. Een van de gedetineerden zou Alexander Dean zijn, de bodybuilder die in juli 2017 zijn ex-vriendin en haar grootouders doodstak. Een paar dagen eerder had hij een fotograaf vermoord."Tijdens een celcontrole door het penitentiaire personeel zijn vaststellingen gedaan met betrekking tot de veiligheid", bevestigt Kathleen Van De Vijver van het gevangeniswezen. "Daarop is beslist om de bewoners van de cellen een veiligheidsmaatregel op te leggen."De identiteit van de twee gedetineerden wil het gevangeniswezen niet bevestigen, maar een goede bron geeft aan dat een van hen wel degelijk Alexander Dean is. Duidelijk is ook dat de gedetineerden nog niet uit de gevangenis waren als ze uit hun cel waren ontsnapt. Zo zouden ze nog een hoge gevangenismuur op hun weg vinden.(BELGA)