Vier inbrekers in Marke op heterdaad betrapt door alerte buurtwerking

Redactie KW

In de omgeving van De Marquette in Marke werden vier inbrekers op heterdaad betrapt dankzij de melding van de alerte buurtwerking.

Op vrijdagnamiddag omstreeks 16 uur merkte een alerte buurtbewoner van de wijk Marionetten een witte bestelwagen met Franse nummerplaat voor de poort van gewezen restaurant De Marquette in de Cannaertstraat in Marke. “Ik vond het verdacht”, aldus de buurtbewoner. “Ik belde de politie en deze was snel én talrijk ter plaatse. “In 5 minuten was de eerste politiewagen er al en er volgden nog een 6-tal combi’s. Ze konden de vier inbrekers op 70 meter van de Marquette inrekenen. Na zo’n 20 minuten waren alle inbrekers opgepakt.”

Volgens buurtwerking De Marionetten is het al de achtste of negende keer in ruim drie jaar tijd dat door het alert rondrijden en de WhatsApp groep waar de hele buurt elkaar informeert dat inbrekers op heterdaad konden betrapt worden.

(EDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten