De eerste inbraak vond plaats om 05.20 uur in de Engelstraat. Onbekende hadden ingebroken in een geparkeerde wagen. Er werd kleingeld gestolen, maar er was geen schade aan het voertuig.

Nog geen uur later braken onbekenden in in een geparkeerde wagen in de Hugo Verrieststraat en gingen ervandoor met een computertas uit de kofferbak. De tas werd wat verderop teruggevonden.

Een volgende inbraak vond zo'n twee uur later plaats in de Mexicostraat. Opnieuw werd er ingebroken in een wagen. Het handschoenkastje werd doorzocht. Uiteindelijk werd er één autolader en een koffertje gestolen, maar ook hier was er geen schade aan het voertuig.

Tot slot was er om 9 uur ook in de Jules van Hevelstraat een inbraak in een wagen. De dader(s) doorzochten de handschoenkastjes. Er werd een dames- en heren zonnebril en een leesbril gestolen, maar ook hier was er weer geen schade aan het voertuig.

De eerste inbraak vond plaats om 05.20 uur in de Engelstraat. Onbekende hadden ingebroken in een geparkeerde wagen. Er werd kleingeld gestolen, maar er was geen schade aan het voertuig.Nog geen uur later braken onbekenden in in een geparkeerde wagen in de Hugo Verrieststraat en gingen ervandoor met een computertas uit de kofferbak. De tas werd wat verderop teruggevonden.Een volgende inbraak vond zo'n twee uur later plaats in de Mexicostraat. Opnieuw werd er ingebroken in een wagen. Het handschoenkastje werd doorzocht. Uiteindelijk werd er één autolader en een koffertje gestolen, maar ook hier was er geen schade aan het voertuig.Tot slot was er om 9 uur ook in de Jules van Hevelstraat een inbraak in een wagen. De dader(s) doorzochten de handschoenkastjes. Er werd een dames- en heren zonnebril en een leesbril gestolen, maar ook hier was er weer geen schade aan het voertuig.