Dinsdag werd in de hal van de woning in Schuiferskapelle het levenloze lichaam gevonden van de 28-jarige Bjorn De Vrieze. Woensdag legde een 23-jarige Tieltenaar bekentenissen af, hij is intussen aangehouden op verdenking van moord. De stoppen bij de verdachte sloegen door omdat Bjorn De Vrieze een relatie was begonnen met diens vriendin.

Bjorn De Vrieze was een bekende en populair gezicht in Tielt. De zoon van de uitbaters van Slagerij Hans werkte een tijdlang in Café Cirque Central en was nu werkzaam in de slagerij van z'n ouders. Een zaak die hij later zou overnemen. Bjorn was bovendien ook politiek actief, hij zou in oktober op de lijst prijken voor N-VA / Open VLD + in Tielt.

De vele vrienden van Bjorn waren woensdag met verstomming geslagen. Ze spraken woensdagavond omstreeks 19 uur af aan de woning van Bjorn voor een ingetogen moment e voor steun bij elkaar.

(NS/FV)

Dinsdag werd in de hal van de woning in Schuiferskapelle het levenloze lichaam gevonden van de 28-jarige Bjorn De Vrieze. Woensdag legde een 23-jarige Tieltenaar bekentenissen af, hij is intussen aangehouden op verdenking van moord. De stoppen bij de verdachte sloegen door omdat Bjorn De Vrieze een relatie was begonnen met diens vriendin.Bjorn De Vrieze was een bekende en populair gezicht in Tielt. De zoon van de uitbaters van Slagerij Hans werkte een tijdlang in Café Cirque Central en was nu werkzaam in de slagerij van z'n ouders. Een zaak die hij later zou overnemen. Bjorn was bovendien ook politiek actief, hij zou in oktober op de lijst prijken voor N-VA / Open VLD + in Tielt.De vele vrienden van Bjorn waren woensdag met verstomming geslagen. Ze spraken woensdagavond omstreeks 19 uur af aan de woning van Bjorn voor een ingetogen moment e voor steun bij elkaar.(NS/FV)