De 28-jarige N.F. uit Oostende werd in de nacht van woensdag op donderdag rond 1.30 uur met een mes gestoken. Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, maar was vrij snel buiten levensgevaar. Ter plaatse arresteerde de politie twee verdachten. Het gaat om P.W. en zijn zoon C.W., maar het was niet meteen duidelijk welk aandeel elk van de verdachten in de feiten zou hebben.

Het parket vorderde een gerechtelijk onderzoek voor poging tot doodslag tegen de vader. Zijn zoon mocht na verhoor beschikken. Het onderzoek moet uitwijzen wat de aanleiding en de precieze omstandigheden van de steekpartij waren.

P.W. werd vrijdagochtend in Brugge voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die besliste om de man niet aan te houden. De verdachte werd dus onder voorwaarden vrijgelaten, maar moet zich later voor de correctionele rechtbank verantwoorden.

(BELGA)

De 28-jarige N.F. uit Oostende werd in de nacht van woensdag op donderdag rond 1.30 uur met een mes gestoken. Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, maar was vrij snel buiten levensgevaar. Ter plaatse arresteerde de politie twee verdachten. Het gaat om P.W. en zijn zoon C.W., maar het was niet meteen duidelijk welk aandeel elk van de verdachten in de feiten zou hebben.Het parket vorderde een gerechtelijk onderzoek voor poging tot doodslag tegen de vader. Zijn zoon mocht na verhoor beschikken. Het onderzoek moet uitwijzen wat de aanleiding en de precieze omstandigheden van de steekpartij waren.P.W. werd vrijdagochtend in Brugge voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die besliste om de man niet aan te houden. De verdachte werd dus onder voorwaarden vrijgelaten, maar moet zich later voor de correctionele rechtbank verantwoorden.(BELGA)