Veel schade aan wagen na vluchtmisdrijf aan frituur ‘t Perron

De schade is duidelijk te zien. © gf
Redactie KW

Op zaterdag 10 oktober werden de zaakvoerders van frituur ‘t Perron in de Noorderlaan in Waregem opgeschrikt door een luide knal. Een bestuurder reed rond 23 uur tegen de wagen van de frituuruitbater, maar die pleegde vluchtmisdrijf.

De auto stond zoals vaak geparkeerd voor de frituur, zodat de zaakvoerders er een goed zicht op hebben. Volgens omstaanders kwam de bestuurder van de nabijgelegen Aldi-parking en nam die de bocht veel te kort. “We dachten eerst aan een ongeval tussen twee voertuigen, maar toen we naar buiten gingen, zagen we meteen dat onze wagen geraakt werd”, opent uitbaatster Wendy Van Houcke. “We zagen de dader vluchten en konden gelukkig nog snel een deel van de nummerplaat opschrijven. Ik had gehoopt dat de chauffeur zijn verontschuldigingen zou komen aanbieden, maar dat gebeurde tot op heden nog niet.”

Veel schade

Er is vooral veel schade te zien aan de linkerkant van de wagen. “Zoals je ziet, bevindt de schade zich aan de linkerhelft van mijn wagen. De velg en de achterdeur van mijn Mercedes zijn het zwaarst getroffen” , toont medezaakvoerder Oguzhan Aksu. “De knal was te horen tot bij pizzaketen Domino’s die hier wat verder ligt. We hopen zo snel mogelijk de dader te vinden, zodat we deze onaangename situatie achter ons kunnen laten.”

(EC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier