Vandalen rijden auto aan en plegen vluchtmisdrijf in Beernem

© AVH
Redactie KW

In de nacht van vrijdag op zaterdag reed iemand in op de geparkeerde wagen van Aaike Camerlynck, en pleegde daarna vluchtmisdrijf. Tot dusver zijn de dader(s) nog onbekend. Mensen die iets gezien hebben, kunnen zich melden bij Aaike.

Haar wagen stond geparkeerd in de Guido Gezellestraat in Beernem. Zaterdagochtend belden de buren bij haar aan om te melden dat de auto van Camerlynck beschadigd was. De buren vermoedden dat het gebeurde tussen 00.30 uur en 01.30 uur. Verschillende buurtbewoners hadden die nacht een klap gehoord, maar niemand had wat gezien. “De politie is verwittigd en kwam de schade vaststellen. Het zou natuurlijk fijn zijn mocht de schuldige zich bekend maken, zodat alles met de verzekering geregeld kan worden om de schade te herstellen”, reageert de Beernemse.

Mensen die info over de daad zouden hebben, of een wagen gezien hebben met schade aan de rechterzijde, of met felgroene verf op de lak, mogen de informatie melden bij Aaike Camerlynck (gemakkelijk te bereiken op Facebook of het nummer 0472 64 98 45), of bij de politie.

(AVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier