Het drama liet een schokgolf door het anders zo rustige Oekene trekken. Het verlies van Ellen D'hooghe, een 37-jarige zorgkundige bij Familiezorg, grijpt heel wat mensen naar de keel en daarom wordt er vanavond om 20 uur een stille wake georganiseerd in de Ketsersstraat, aan de woning waar de feiten zich afspeelden.

Ondertussen heeft de onderzoeksrechter in Kortrijk Pol M. laten aanhouden op verdenking van moord. Vrijdag verschijnt hij voor de raadkamer en daar zal zijn aanhouding naar alle waarschijnlijkheid met een maand verlengd worden.

Pol M. bracht Ellen D'hooghe in de nacht van zaterdag op zondag om het leven. Nadien wilde hij zich met een overdosis medicatie ook zelf van het leven beroven, maar dat mislukte. Ellen had twee dagen eerder verteld dat ze Pol definitief wilde verlaten. Die beslissing moest ze uiteindelijk met haar leven bekopen. Zoon Robbe (12) wordt ondertussen door vrienden en familie opgevangen.

Het drama liet een schokgolf door het anders zo rustige Oekene trekken. Het verlies van Ellen D'hooghe, een 37-jarige zorgkundige bij Familiezorg, grijpt heel wat mensen naar de keel en daarom wordt er vanavond om 20 uur een stille wake georganiseerd in de Ketsersstraat, aan de woning waar de feiten zich afspeelden. Ondertussen heeft de onderzoeksrechter in Kortrijk Pol M. laten aanhouden op verdenking van moord. Vrijdag verschijnt hij voor de raadkamer en daar zal zijn aanhouding naar alle waarschijnlijkheid met een maand verlengd worden.Pol M. bracht Ellen D'hooghe in de nacht van zaterdag op zondag om het leven. Nadien wilde hij zich met een overdosis medicatie ook zelf van het leven beroven, maar dat mislukte. Ellen had twee dagen eerder verteld dat ze Pol definitief wilde verlaten. Die beslissing moest ze uiteindelijk met haar leven bekopen. Zoon Robbe (12) wordt ondertussen door vrienden en familie opgevangen.