Ter plaatse kon de politie twee verdachten arresteren. Het gaat om P.W. en zijn zoon C.W. Het parket heeft een gerechtelijk onderzoek voor poging tot doodslag gevorderd. Het onderzoek moet uitwijzen wat de aanleiding en de precieze omstandigheden van de steekpartij waren.

"Er loopt enkel een gerechtelijk onderzoek tegen de vader", aldus het parket donderdagmiddag. "Hij zal vrijdagochtend om 11 uur voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter op verdenking van poging tot doodslag. Zijn zoon mocht ondertussen al beschikken."

(BELGA/LF)

Ter plaatse kon de politie twee verdachten arresteren. Het gaat om P.W. en zijn zoon C.W. Het parket heeft een gerechtelijk onderzoek voor poging tot doodslag gevorderd. Het onderzoek moet uitwijzen wat de aanleiding en de precieze omstandigheden van de steekpartij waren."Er loopt enkel een gerechtelijk onderzoek tegen de vader", aldus het parket donderdagmiddag. "Hij zal vrijdagochtend om 11 uur voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter op verdenking van poging tot doodslag. Zijn zoon mocht ondertussen al beschikken."(BELGA/LF)