Bij een huiszoeking in de woning van Benoit T. en stiefzoon Dylan V. vonden speurders vorige zomer bijna één kilogram weed, xtc-pillen en ruim tienduizend euro cash. Het onderzoek was aan het rollen gegaan bij de vaststelling dat er op een pleintje in Menen gedeald werd. Volgens T. begon hij te verkopen om zijn eigen verslaving aan weed te bekostigen. Volgens de openbare aanklager verkocht hij na verloop van tijd één kilogram per week maar dat ontkende T.

Zijn stiefzoon begon op zijn beurt op zijn zeventiende te verkopen aan vrienden. Ik deed het om mijn feestjes te financieren. Ik heb er veel spijt van", aldus V. Leverancier Jamel H. (30), een Fransman uit Menen, is voortvluchtig en daagde niet op voor het proces. Vonnis op 10 december. (LSi)

Bij een huiszoeking in de woning van Benoit T. en stiefzoon Dylan V. vonden speurders vorige zomer bijna één kilogram weed, xtc-pillen en ruim tienduizend euro cash. Het onderzoek was aan het rollen gegaan bij de vaststelling dat er op een pleintje in Menen gedeald werd. Volgens T. begon hij te verkopen om zijn eigen verslaving aan weed te bekostigen. Volgens de openbare aanklager verkocht hij na verloop van tijd één kilogram per week maar dat ontkende T. Zijn stiefzoon begon op zijn beurt op zijn zeventiende te verkopen aan vrienden. Ik deed het om mijn feestjes te financieren. Ik heb er veel spijt van", aldus V. Leverancier Jamel H. (30), een Fransman uit Menen, is voortvluchtig en daagde niet op voor het proces. Vonnis op 10 december. (LSi)