Na een aantal interventies van de politie werd in september een toegangsverbod ingevoerd voor de volledige site, van 18 uur 's avonds tot 6 uur 's morgens. Burgemeester Vincent Van Quickenborne (Open VLD), bevoegd voor onder meer veiligheid, gaf donderdag aan dat het verbod op 30 november afloopt.

"Samen met politie en buurtwerk V-Tex nam de stad een aantal maatregelen om van de site opnieuw een aangename plaats te maken", aldus de burgemeester. "Zowel voor buurtbewoners als voor gebruikers van het Poortgebouw." Zo organiseerde de stad een grote opkuisactie in samenwerking met de buurtbewoners.

Ondertussen is de rust teruggekeerd en zijn er geen redenen om het toegangsverbod te verlengen. Uiteraard houdt de politie alles goed in de gaten.

Na een aantal interventies van de politie werd in september een toegangsverbod ingevoerd voor de volledige site, van 18 uur 's avonds tot 6 uur 's morgens. Burgemeester Vincent Van Quickenborne (Open VLD), bevoegd voor onder meer veiligheid, gaf donderdag aan dat het verbod op 30 november afloopt. "Samen met politie en buurtwerk V-Tex nam de stad een aantal maatregelen om van de site opnieuw een aangename plaats te maken", aldus de burgemeester. "Zowel voor buurtbewoners als voor gebruikers van het Poortgebouw." Zo organiseerde de stad een grote opkuisactie in samenwerking met de buurtbewoners. Ondertussen is de rust teruggekeerd en zijn er geen redenen om het toegangsverbod te verlengen. Uiteraard houdt de politie alles goed in de gaten.