De verdachte moet zich verantwoorden voor feiten van mensonterende behandeling eerder dit jaar. Samen met twee Afghanen van 25 jaar zou M.M. in februari een vrouw mishandeld hebben. Ze dwongen haar om zich uit te kleden en verplichtten het slachtoffer om alcohol te drinken en pikante pepers te eten. Ze moest ook een onbekende pil slikken. De daders sneden zelfs haar haren af.

Enkele maanden later zou diezelfde verdachte een ander slachtoffer bedreigd hebben. Hij zou hem de keel oversnijden als hij naar het ziekenhuis of de politie zou gaan en het slachtoffer moest beloven om Kortrijk te verlaten. De zaak werd maandag uitgesteld naar 3 december.

De verdachte, een twintiger van Afghaanse origine, zit momenteel in de cel op verdenking van dubbele moord. Hij zou in oktober een Afghaanse man van 18 jaar en een vrouw van Russische origine vermoord hebben in een studentenhuis in Kortrijk. Hij beweert onschuldig te zijn.

(Belga)

De verdachte moet zich verantwoorden voor feiten van mensonterende behandeling eerder dit jaar. Samen met twee Afghanen van 25 jaar zou M.M. in februari een vrouw mishandeld hebben. Ze dwongen haar om zich uit te kleden en verplichtten het slachtoffer om alcohol te drinken en pikante pepers te eten. Ze moest ook een onbekende pil slikken. De daders sneden zelfs haar haren af. Enkele maanden later zou diezelfde verdachte een ander slachtoffer bedreigd hebben. Hij zou hem de keel oversnijden als hij naar het ziekenhuis of de politie zou gaan en het slachtoffer moest beloven om Kortrijk te verlaten. De zaak werd maandag uitgesteld naar 3 december. De verdachte, een twintiger van Afghaanse origine, zit momenteel in de cel op verdenking van dubbele moord. Hij zou in oktober een Afghaanse man van 18 jaar en een vrouw van Russische origine vermoord hebben in een studentenhuis in Kortrijk. Hij beweert onschuldig te zijn.(Belga)