B.K. en M.L. kregen het rond 23 uur met elkaar aan de stok in een pitabar in de Markegemstraat in Wakken. Het kwam tot een steekpartij waarbij het slachtoffer ernstige verwondingen opliep. Zijn toestand zou ondertussen wel stabiel zijn.

De uitbater van de pitazaak werd opgepakt als verdachte. B.K. bekende dat hij uithaalde met een mes, maar de precieze aanleiding voor de feiten is voorlopig nog onduidelijk. Woensdagavond werd de verdachte in Brugge voor de onderzoeksrechter geleid. Die besliste om hem aan te houden op verdenking van poging tot doodslag.

De Brugse raadkamer beslist vrijdag of hij langer in de cel moet blijven.

(Belga)

B.K. en M.L. kregen het rond 23 uur met elkaar aan de stok in een pitabar in de Markegemstraat in Wakken. Het kwam tot een steekpartij waarbij het slachtoffer ernstige verwondingen opliep. Zijn toestand zou ondertussen wel stabiel zijn.De uitbater van de pitazaak werd opgepakt als verdachte. B.K. bekende dat hij uithaalde met een mes, maar de precieze aanleiding voor de feiten is voorlopig nog onduidelijk. Woensdagavond werd de verdachte in Brugge voor de onderzoeksrechter geleid. Die besliste om hem aan te houden op verdenking van poging tot doodslag. De Brugse raadkamer beslist vrijdag of hij langer in de cel moet blijven.(Belga)