Het levenloze lichaam van een 32-jarige man werd donderdagochtend rond 6 uur in het centrum van De Panne opgemerkt door een voorbijganger. Het slachtoffer bevond zich in een plas bloed in een kapsalon in de Sloepenlaan. Het labo en de wetsdokter werden ter plaatse gestuurd om de eerste vaststellingen te doen op de plaats delict. Uit die bevindingen bleek dat het slachtoffer met zes à zeven messteken van het leven werd beroofd. Vrijdagnamiddag stond ook nog een autopsie gepland, maar de resultaten zijn nog niet bekend.

Motief onderzocht

In het onderzoek naar de moord werden donderdag drie arrestaties verricht, maar over het precieze aandeel van deze verdachten in de feiten bestond onduidelijkheid. Het onderzoek bracht wel al aan het licht dat de feiten zich rond 1.35 uur zouden afgespeeld hebben. Het motief voor de moord wordt nog verder onderzocht.

Ondertussen heeft het parket meegedeeld dat een 47-jarige Pannenaar werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van moord. De kapper wordt als hoofdverdachte beschouwd en zou dus de fatale messteken hebben toegediend. Een 37-jarige vrouw uit Nieuwpoort werd ook voorgeleid op verdenking van schuldig verzuim. Het gaat om een vriendin van de hoofdverdachte.

De twee verdachten zijn aangehouden en zullen dinsdag in Veurne voor de raadkamer moeten verschijnen.

Het levenloze lichaam van een 32-jarige man werd donderdagochtend rond 6 uur in het centrum van De Panne opgemerkt door een voorbijganger. Het slachtoffer bevond zich in een plas bloed in een kapsalon in de Sloepenlaan. Het labo en de wetsdokter werden ter plaatse gestuurd om de eerste vaststellingen te doen op de plaats delict. Uit die bevindingen bleek dat het slachtoffer met zes à zeven messteken van het leven werd beroofd. Vrijdagnamiddag stond ook nog een autopsie gepland, maar de resultaten zijn nog niet bekend. In het onderzoek naar de moord werden donderdag drie arrestaties verricht, maar over het precieze aandeel van deze verdachten in de feiten bestond onduidelijkheid. Het onderzoek bracht wel al aan het licht dat de feiten zich rond 1.35 uur zouden afgespeeld hebben. Het motief voor de moord wordt nog verder onderzocht. Ondertussen heeft het parket meegedeeld dat een 47-jarige Pannenaar werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van moord. De kapper wordt als hoofdverdachte beschouwd en zou dus de fatale messteken hebben toegediend. Een 37-jarige vrouw uit Nieuwpoort werd ook voorgeleid op verdenking van schuldig verzuim. Het gaat om een vriendin van de hoofdverdachte. De twee verdachten zijn aangehouden en zullen dinsdag in Veurne voor de raadkamer moeten verschijnen.