Op 1 september werd het slachtoffer in zijn woning in Ieper aangevallen. Daarbij kreeg hij verschillende messteken in de buik. Het slachtoffer raakte zwaargewond maar is niet in levensgevaar.

Ondertussen werden twee verdachten opgepakt. Eén verdachte, een man geboren in Palestina in 1994, woont in Ieper en blijft door de raadkamer aangehouden. De andere verdachte, een man geboren in Palestina in 1993, verblijft in het asielcentrum in Langemark-Poelkapelle. Hij verschijnt dinsdag voor de raadkamer. De omstandigheden van de steekpartij zijn tot nu toe onduidelijk omdat beide verdachten de feiten betwisten.

Op 1 september werd het slachtoffer in zijn woning in Ieper aangevallen. Daarbij kreeg hij verschillende messteken in de buik. Het slachtoffer raakte zwaargewond maar is niet in levensgevaar. Ondertussen werden twee verdachten opgepakt. Eén verdachte, een man geboren in Palestina in 1994, woont in Ieper en blijft door de raadkamer aangehouden. De andere verdachte, een man geboren in Palestina in 1993, verblijft in het asielcentrum in Langemark-Poelkapelle. Hij verschijnt dinsdag voor de raadkamer. De omstandigheden van de steekpartij zijn tot nu toe onduidelijk omdat beide verdachten de feiten betwisten.