De betrokkenen werden dinsdag in verdachte omstandigheden aangetroffen in Knokke. In hun rugzak stak een slijpschijf en een schroevendraaier, maar ze konden niet aan een diefstal gelinkt worden. De verdachten waren met de trein vanuit Brussel naar Knokke gereisd.

Dinsdagavond mochten ze beschikken, maar op weg naar het station hebben ze een elektrische fiets gestolen. De politie legde onmiddellijk de link met de Polen, waardoor ze in Brugge al met de gestolen fiets van de trein geplukt konden worden.

De betrokkenen werden dinsdag in verdachte omstandigheden aangetroffen in Knokke. In hun rugzak stak een slijpschijf en een schroevendraaier, maar ze konden niet aan een diefstal gelinkt worden. De verdachten waren met de trein vanuit Brussel naar Knokke gereisd.Dinsdagavond mochten ze beschikken, maar op weg naar het station hebben ze een elektrische fiets gestolen. De politie legde onmiddellijk de link met de Polen, waardoor ze in Brugge al met de gestolen fiets van de trein geplukt konden worden.