Twee minderjarigen slaan 24-jarige in elkaar in Oostendse Kapellestraat

© JRO
Redactie KW

In de Kapellestraat werd maandagmiddag een 24-jarige man van zijn fiets gesleurd door twee minderjarigen en in elkaar geslagen. De politie pakte de twee daders op.

Heel wat kooplustigen tijdens de laatste dagen van de solden in de Oostendse Kapellestraat, de drukste winkelstraat van de stad. Een 24-jarige man was er door de straat aan het fietsen toen twee minderjarige jongens uit Oostende van 16 en 17 jaar de man van zijn fiets trokken en hem enkele rake klappen gaven. Heel wat mensen waren getuige van de actie van de twee jongens en de politie werd meteen verwittigd. Die was snel ter plaatse.

“De 24-jarige man werd met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht”, vertelt Kris Allary, perswoordvoerder van de lokale politie Oostende. “De minderjarigen verklaarden in een verhoor dat het om een afrekening ging. Enkele dagen geleden zou de man een van hen slagen hebben gegeven, althans volgens de daders.” De politie zal nu ook het slachtoffer verhoren waaruit zal moeten blijken wat er van de verklaringen van de twee jongens strookt met de waarheid.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier