In de Langestraat zorgde een 36-jarige man uit Leuven voor overlast op straat. De man viel voorbijgangers lastig. Toen de politie ter plaatse kwam was de man voor geen rede vatbaar. Hij werd opgesloten in de cel. Ook op het Marie-Joséplein werd een man opgepakt nadat hij er voor moeilijkheden zorgde. "Bij het openen van de brasserie lag een man te slapen op het terras", duidt politiewoordvoerder Kris Allary.

"Daarop maakte de uitbater de man wakker en vroeg hem verschillende keren om de plaats te verlaten. Dat weigerde de man en stemde zich verbaal agressief op tegenover het personeel. Toen het personeel bleef aandringen stemde de man zich dreigend op. Bij aankomst van de patrouille was de man voor geen rede vatbaar. Daarop werd hij overgebracht naar het bureel."

(JRO)

In de Langestraat zorgde een 36-jarige man uit Leuven voor overlast op straat. De man viel voorbijgangers lastig. Toen de politie ter plaatse kwam was de man voor geen rede vatbaar. Hij werd opgesloten in de cel. Ook op het Marie-Joséplein werd een man opgepakt nadat hij er voor moeilijkheden zorgde. "Bij het openen van de brasserie lag een man te slapen op het terras", duidt politiewoordvoerder Kris Allary. "Daarop maakte de uitbater de man wakker en vroeg hem verschillende keren om de plaats te verlaten. Dat weigerde de man en stemde zich verbaal agressief op tegenover het personeel. Toen het personeel bleef aandringen stemde de man zich dreigend op. Bij aankomst van de patrouille was de man voor geen rede vatbaar. Daarop werd hij overgebracht naar het bureel." (JRO)