Omstreeks 16.30 uur zondagmiddag kreeg de politiezone Vlas de melding dat een vrouw enveloppes met mondmaskers uit brievenbussen in Kortrijk aan het stelen was. Die mondmaskers werden de voorbije dagen aan alle inwoners ouder dan 12 jaar gratis bezorgd.

Een alerte politiepatrouille stootte kort daarop in het wassalon op de hoek van de Sint-Denijsestraat met de Zwevegemsepoort op een vrouw die voldeed aan de gegeven persoonsbeschrijving. Ook haar man was in het wassalon aanwezig. Naast hun te wassen kledij hadden ze ook een trolley bij. Daarin zaten vier grote enveloppes met mondmaskers.

Die enveloppes waren eerder bedeeld in de brievenbussen in de buurt, het koppel had ze er echter opnieuw uitgenomen. Het duo is goed gekend bij politie en justitie. Het strafdossier tegen de mondmaskerdieven werd opgestart.

Omstreeks 16.30 uur zondagmiddag kreeg de politiezone Vlas de melding dat een vrouw enveloppes met mondmaskers uit brievenbussen in Kortrijk aan het stelen was. Die mondmaskers werden de voorbije dagen aan alle inwoners ouder dan 12 jaar gratis bezorgd. Een alerte politiepatrouille stootte kort daarop in het wassalon op de hoek van de Sint-Denijsestraat met de Zwevegemsepoort op een vrouw die voldeed aan de gegeven persoonsbeschrijving. Ook haar man was in het wassalon aanwezig. Naast hun te wassen kledij hadden ze ook een trolley bij. Daarin zaten vier grote enveloppes met mondmaskers. Die enveloppes waren eerder bedeeld in de brievenbussen in de buurt, het koppel had ze er echter opnieuw uitgenomen. Het duo is goed gekend bij politie en justitie. Het strafdossier tegen de mondmaskerdieven werd opgestart.