Donderdagochtend braken dieven omstreeks 6.35 uur de laadruimte van een bestelwagen open die op de oprit nabij een woning langs de Hondsklinkstraat geparkeerd stond. Uit de bestelwagen werd er werkmateriaal meegenomen.

Omstreeks 8.30 uur kreeg de politie een dergelijke melding binnen vanuit de Oude Heirweg. Ook daar hadden de daders het gemunt op een bestelwagen die op een oprit geparkeerd stond. De dieven probeerden de sloten van de bestelwagen open te breken, maar slaagden daar niet in waardoor er uit het voertuig niets gestolen werd.

De politie startte een onderzoek naar beide voorvallen op. De kans is reëel dat het om dezelfde daders gaat.

(BF)

Donderdagochtend braken dieven omstreeks 6.35 uur de laadruimte van een bestelwagen open die op de oprit nabij een woning langs de Hondsklinkstraat geparkeerd stond. Uit de bestelwagen werd er werkmateriaal meegenomen.Omstreeks 8.30 uur kreeg de politie een dergelijke melding binnen vanuit de Oude Heirweg. Ook daar hadden de daders het gemunt op een bestelwagen die op een oprit geparkeerd stond. De dieven probeerden de sloten van de bestelwagen open te breken, maar slaagden daar niet in waardoor er uit het voertuig niets gestolen werd.De politie startte een onderzoek naar beide voorvallen op. De kans is reëel dat het om dezelfde daders gaat.(BF)