Op 6 mei 2019 werd de beklaagde betrapt tijdens het ongestoord bezoek in de gevangenis van Brugge. Hij bleek vijf insulinespuiten, ruim 9 gram speed, ruim 2 gram marihuana en 60 milliliter opgeloste speed op zak te hebben. In zijn locker werd ook nog 2,5 gram speed en een hoeveelheid ascorbinezuur aangetroffen. Dat laatste goedje wordt gebruikt bij het inspuiten van heroïne.

Ook het telefonieonderzoek liet weinig aan de verbeelding over. Zo sms'te Bart W. vaak met de vriend van de celgenote van zijn vriendin. Daaruit bleek dat ze hen voorzagen van speed, cocaïne en bromazepam. Ten slotte werd de beklaagde op 9 september 2019 op een parking in Eeklo nog betrapt in het bezit van een zakje morfine.

De beklaagde bekende dat hij sinds augustus 2018 ongeveer een keer per maand drugs binnensmokkelde. Zijn vriendin werd eind juni 2017 tot drie jaar effectieve gevangenisstraf veroordeeld voor haar activiteiten als heroïnekoerier. In 2016 kreeg W. zelf al eens twee jaar cel met uitstel voor drugsfeiten. Op zijn proces vroeg hij tevergeefs om een werkstraf.

(Belga)

Op 6 mei 2019 werd de beklaagde betrapt tijdens het ongestoord bezoek in de gevangenis van Brugge. Hij bleek vijf insulinespuiten, ruim 9 gram speed, ruim 2 gram marihuana en 60 milliliter opgeloste speed op zak te hebben. In zijn locker werd ook nog 2,5 gram speed en een hoeveelheid ascorbinezuur aangetroffen. Dat laatste goedje wordt gebruikt bij het inspuiten van heroïne.Ook het telefonieonderzoek liet weinig aan de verbeelding over. Zo sms'te Bart W. vaak met de vriend van de celgenote van zijn vriendin. Daaruit bleek dat ze hen voorzagen van speed, cocaïne en bromazepam. Ten slotte werd de beklaagde op 9 september 2019 op een parking in Eeklo nog betrapt in het bezit van een zakje morfine. De beklaagde bekende dat hij sinds augustus 2018 ongeveer een keer per maand drugs binnensmokkelde. Zijn vriendin werd eind juni 2017 tot drie jaar effectieve gevangenisstraf veroordeeld voor haar activiteiten als heroïnekoerier. In 2016 kreeg W. zelf al eens twee jaar cel met uitstel voor drugsfeiten. Op zijn proces vroeg hij tevergeefs om een werkstraf. (Belga)