Tankstation Fournier in Geluwe krijgt voor de vijftiende keer ongewenst bezoek

Dit tankstation werd al ruim vijftien keer overvallen. © NVM
Redactie KW

Tankstation Fournier, gevestigd in de Menenstraat 154 in Geluwe, kreeg deze nacht nogmaals ongewenst bezoek.’Nogmaals is op zijn minst lichtjes uitgedrukt, want de zaak, gelegen tussen de supermarkt Lidl en de supermarkt Colruyt, werd al meerdere keren het slachtoffer van inbraak.

“Al méér dan 15 keer hebben we dit nu al meegemaakt, we zijn het stilaan kotsbeu”, zegt de moedeloze zaakvoerster. Rond half zes kwamen de inbrekers binnen door een nieuw strategisch inbraakplannetje. “We hebben de voorbije jaren al heel veel geïnvesteerd in het beveiligen van de winkel, maar telkens kwamen ze met iets nieuws op de proppen. Onze ruiten zijn dubbel beveiligd, maar vannacht hebben ze ze doodleuk eruit gesneden en eruitgehaald”, aldus de zaakvoerster.

De dieven vinden steeds een nieuwe manier op binnen te geraken.
De dieven vinden steeds een nieuwe manier op binnen te geraken.© NVM

De dieven kwamen gelukkig van een kale reis thuis. “We hebben ook een rookbom in de zaak ter beveiliging en deze heeft zéér goed zijn werk gedaan. Ze zijn door de dikke mist op de vlucht gegaan zonder echt iets mee te pikken.” De emotionele schade bij de zaakvoerders stapelt zich echter meer en meer op. “Eén van de eerste keren dat we dit meemaakten, werden we zelf opgesloten tijdens de inbraak in onze eigen slaapkamer. Ik ben het allemaal meer dan zat. Ik zal blij zijn als ik met pensioen zal zijn, dat is zeker”, besluit de teneergeslagen zaakvoerster.

(NVM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier