Met de trolley stapte ze een café binnen waar ze drie glazen wijn dronk zonder te betalen. Vervolgens ging ze op restaurant waar ze nog twee wijntjes nuttigde. Daarna trok ze met de gestolen trolley naar de toiletten waar ze haar jurk uittrok en kledij van de Argentijnen aantrok. Ze liet de trolley achter en verliet de zaak. Zonder te betalen uiteraard.

De politie kwam ter plaatse en trof in het toilet de gestolen trolley aan. Daarin stak de jurk van L. Dezelfde jurk als degene die te zien was op de camerabeelden van het hotel. Het vonnis volgt op 22 oktober.

(AFr)

Met de trolley stapte ze een café binnen waar ze drie glazen wijn dronk zonder te betalen. Vervolgens ging ze op restaurant waar ze nog twee wijntjes nuttigde. Daarna trok ze met de gestolen trolley naar de toiletten waar ze haar jurk uittrok en kledij van de Argentijnen aantrok. Ze liet de trolley achter en verliet de zaak. Zonder te betalen uiteraard. De politie kwam ter plaatse en trof in het toilet de gestolen trolley aan. Daarin stak de jurk van L. Dezelfde jurk als degene die te zien was op de camerabeelden van het hotel. Het vonnis volgt op 22 oktober. (AFr)