De naam van de man dook op in een uitgebreider drugsdossier van een andere Club Brugge-supporter. Die duidde de man uit Veldwezelt aan als een van zijn drugdealers waar hij zijn cocaïne haalde.

"Ik heb dat één keer gedaan voor die supporter van Club Brugge. Het was een wederdienst voor een voetbalticket voor een wedstrijd in Frankrijk. Die tickets kostten 200 euro en het was een vriendendienst in het voetbalmilieu", zei de vijftiger dinsdag tegen de strafrechter in Tongeren. Hij haalde de cocaïne in Rozendaal en versneed hem zelf alvorens 32 gram aan zijn collega-supporter te geven. Hij betwistte nog andere leveringen te hebben gedaan.

Bij een huiszoeking vond de politie ook 226 erectiepillen. Die haalde de vijftiger naar eigen zeggen in de nachtwinkel in zijn dorp. "Als je veel naar clubs en de dames gaat heb je dat nodig", luidde zijn verweer. Ook in dit geval beweerde de man dat hij geen pillen had verkocht, maar af en toe eentje gaf aan een vriend.

Vonnis op 8 januari.

(Belga)

De naam van de man dook op in een uitgebreider drugsdossier van een andere Club Brugge-supporter. Die duidde de man uit Veldwezelt aan als een van zijn drugdealers waar hij zijn cocaïne haalde. "Ik heb dat één keer gedaan voor die supporter van Club Brugge. Het was een wederdienst voor een voetbalticket voor een wedstrijd in Frankrijk. Die tickets kostten 200 euro en het was een vriendendienst in het voetbalmilieu", zei de vijftiger dinsdag tegen de strafrechter in Tongeren. Hij haalde de cocaïne in Rozendaal en versneed hem zelf alvorens 32 gram aan zijn collega-supporter te geven. Hij betwistte nog andere leveringen te hebben gedaan. Bij een huiszoeking vond de politie ook 226 erectiepillen. Die haalde de vijftiger naar eigen zeggen in de nachtwinkel in zijn dorp. "Als je veel naar clubs en de dames gaat heb je dat nodig", luidde zijn verweer. Ook in dit geval beweerde de man dat hij geen pillen had verkocht, maar af en toe eentje gaf aan een vriend. Vonnis op 8 januari.(Belga)