Deze morgen stelde politiezone Het Houtsche een afvaldumping op aan het Bulskampveld. Op de parking Het Aanwijs hebben onbekenden maar liefst 37 metalen en plastieken vaten afval achtergelaten. De politie kwam ter plaatste en stelde voor de veiligheid een perimeter in.

"De Civiele Bescherming laadde de vaten in, samen met de federale politie onderzoeken ze de zaak nu verder. Voorlopig is er nog geen informatie over de herkomst van de vaten, er zijn ook nog geen verdachten aangeduid", bevestigt politiewoordvoerder Lien Vermeersch.

Heeft u zelf iets gezien of gehoord? Neem contact op met de politie op het nummer 050 82 08 00.

(AVH)

Deze morgen stelde politiezone Het Houtsche een afvaldumping op aan het Bulskampveld. Op de parking Het Aanwijs hebben onbekenden maar liefst 37 metalen en plastieken vaten afval achtergelaten. De politie kwam ter plaatste en stelde voor de veiligheid een perimeter in."De Civiele Bescherming laadde de vaten in, samen met de federale politie onderzoeken ze de zaak nu verder. Voorlopig is er nog geen informatie over de herkomst van de vaten, er zijn ook nog geen verdachten aangeduid", bevestigt politiewoordvoerder Lien Vermeersch. Heeft u zelf iets gezien of gehoord? Neem contact op met de politie op het nummer 050 82 08 00.(AVH)