De bestuurder van de BMW is aan de kant gegaan, waarop ook de bestuurder van de andere wagen zich parkeerde en wou uitstappen, maar die werd vijf keer geslagen met zijn eigen portier. Daarna is de agressor beginnen schoppen en stampen tot het slachtoffer bewusteloos was. Ook de echtgenote van het slachtoffer werd bij de keel gegrepen, maar verder met rust gelaten.

Het slachtoffer houdt aan het incident een gebroken schouder, gebroken neus, kapotte lippen en een gezwollen gezicht over. Bij de politie werd klacht neergelegd.

Het slachtoffer is nu dringend op zoek naar eventuele getuigen van het incident: het gaat om een ouder model BMW, kleur wellicht donkerblauw. De chauffeur van de wagen was eerder klein en geblokt, zijn passagier was groot en mager. Beide droegen werkkledij en zijn vermoedelijk jonge dertigers. Na de feiten is een bromfietser gestopt die het slachtoffer geholpen heeft. Wie zich hierin herkent, mag zich ook melden.

(NT)

Wie het voorval gezien heeft of meer informatie heeft over deze feiten, kan zich melden bij via pz.vlas.lendelede@police.belgium.be of telefonisch op 051 33 77 70.

De bestuurder van de BMW is aan de kant gegaan, waarop ook de bestuurder van de andere wagen zich parkeerde en wou uitstappen, maar die werd vijf keer geslagen met zijn eigen portier. Daarna is de agressor beginnen schoppen en stampen tot het slachtoffer bewusteloos was. Ook de echtgenote van het slachtoffer werd bij de keel gegrepen, maar verder met rust gelaten.Het slachtoffer houdt aan het incident een gebroken schouder, gebroken neus, kapotte lippen en een gezwollen gezicht over. Bij de politie werd klacht neergelegd.Het slachtoffer is nu dringend op zoek naar eventuele getuigen van het incident: het gaat om een ouder model BMW, kleur wellicht donkerblauw. De chauffeur van de wagen was eerder klein en geblokt, zijn passagier was groot en mager. Beide droegen werkkledij en zijn vermoedelijk jonge dertigers. Na de feiten is een bromfietser gestopt die het slachtoffer geholpen heeft. Wie zich hierin herkent, mag zich ook melden.(NT)