Op 26 september vorig jaar werd J.T., een vrouw met Poolse roots, op heterdaad betrapt aan de kassa. Ze bood zich aan met vier blikjes bier maar in haar zakken stak ook nog een doosje sigaren. De winkeldetective herkende haar van eerdere diefstallen en camerabeelden wezen uit dat de vrouw tussen 17 mei en het moment van haar betrapping al vijf keer sigaren had gestolen in dezelfde winkel.

De vrouw verklaarde aan de politie dat ze een groot liefhebber van sigaren is. "Ik heb ook al tien jaar last van een hersenschudding. Daardoor doe ik dergelijke zaken", beweerde ze. J.T. kwam niet opdagen voor haar proces.

(AFr)

Op 26 september vorig jaar werd J.T., een vrouw met Poolse roots, op heterdaad betrapt aan de kassa. Ze bood zich aan met vier blikjes bier maar in haar zakken stak ook nog een doosje sigaren. De winkeldetective herkende haar van eerdere diefstallen en camerabeelden wezen uit dat de vrouw tussen 17 mei en het moment van haar betrapping al vijf keer sigaren had gestolen in dezelfde winkel. De vrouw verklaarde aan de politie dat ze een groot liefhebber van sigaren is. "Ik heb ook al tien jaar last van een hersenschudding. Daardoor doe ik dergelijke zaken", beweerde ze. J.T. kwam niet opdagen voor haar proces. (AFr)