Rouwregister geopend in woonzorgcentrum De Oever in Oostnieuwkerke

© JCR
Redactie KW

De gemeente Oostnieuwkerke is in diepe rouw na het overlijden van Ann-Laure Decadt. De mama van twee kwam om het leven tijdens een aanslag tijdens een vakantie in New York.

Woensdagmorgen sijpelde het nieuws door in Oostnieuwkerke: de 31-jarige Ann-Laure Decadt was om het leven gekomen in New York, terwijl ze er samen met haar mama en twee zussen op vakantie was. Ann-Laure Decadt is de dochter van Frank Decadt en Lieve Wyseur. Ze maakt deel uit van de gekende familie Decadt, de familie van het veevoederbedrijf dat boven de gemeente uittorent.

Burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open VLD) keerde woensdagavond vervroegd terug uit vakantie om de familie bij te staan. Vanderjeugd liet woensdagmorgen een herdenkingshoekje inrichten in het woonzorgcentrum De Oever in Oostnieuwkerke, de vlaggen nabij het gemeentehuis werden halfstok gehesen. Honderden mensen kwamen woensdagmiddag nog langs in het woonzorgcentrum om het rouwboek te tekenen. Bij de inkom van het woonzorgcentrum werd een hoekje ingericht met onder andere een foto van Ann-Laure.

(BFR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier