Roeselarenaar samen met twee Nederlanders opgepakt nadat eerst bij controle en later bij huiszoeking drugs en cash geld gevonden werden

Wouter Vander Stricht

Een Roeselarenaar is samen met twee Nederlandse kompanen opgepakt. Bij een controle door de Politizone Brasschaat bleek het drietal in het bezit van een assortiment drugs en een behoorlijke som geld. Een huiszoeking volgde in Roeselare en daar werden nog meer drugs aangetroffen. De onderzoeksrechter in Kortrijk besloot het drietal aan te houden.

In de nacht van vrijdag 14 mei op zaterdag 15 mei werd door een interventiepatrouille van de PZ Brasschaat een voertuig gecontroleerd. Aan boord van het voertuig zaten twee Nederlanders en een Belg. Tijdens de controle werd bij de betrokkenen cannabis, XTC en cash geld aangetroffen.

In de daaropvolgende huiszoeking in Roeselare werd nog eens ongeveer 250 gram cannabis, 15 gram cocaïne, 80 XTC-pillen aangetroffen. Naast verdovende middelen en andere druggerelateerde voorwerpen werd ook cashgeld aangetroffen en enkele luxe uurwerken.

Alle goederen werden in beslag genomen. De drie verdachten werden door het parket van Kortrijk voorgeleid voor de onderzoeksrechter, die besliste om ze aan te houden. De Belgische verdachte heeft zijn woonplaats in Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier