"Zijn nonkel Van Bommel bevond zich ook meermaals in de omgeving van de chalet. Hij werd gevoerd door zijn neef, Roy Larmit."

Tijdens de moord: "Hij hoorde een knal en stapte het kasteel binnen. Daar zag hij zijn nonkel staan met een pistool. 'Hij moet mee, hij moet mee', schreeuwde zijn nonkel. Op de verpakking van het zeil, waarop het lichaam van Stijn Saelens werd gelegd, vonden de speurders zijn dna. Ook in de binnenkant van een handschoen zat een duidelijk DNA-spoor, net zoals op de zware ton met waterperoxide. Daarmee moest het lichaam van Saelens overgoten worden. Hij kon zich ook niet herinneren via welke weg hij zogzegd naar Nederland terugkeerde."

"De vierde verdachte had wel degelijk kennis van het misdrijf."

"Zijn nonkel Van Bommel bevond zich ook meermaals in de omgeving van de chalet. Hij werd gevoerd door zijn neef, Roy Larmit."Tijdens de moord: "Hij hoorde een knal en stapte het kasteel binnen. Daar zag hij zijn nonkel staan met een pistool. 'Hij moet mee, hij moet mee', schreeuwde zijn nonkel. Op de verpakking van het zeil, waarop het lichaam van Stijn Saelens werd gelegd, vonden de speurders zijn dna. Ook in de binnenkant van een handschoen zat een duidelijk DNA-spoor, net zoals op de zware ton met waterperoxide. Daarmee moest het lichaam van Saelens overgoten worden. Hij kon zich ook niet herinneren via welke weg hij zogzegd naar Nederland terugkeerde.""De vierde verdachte had wel degelijk kennis van het misdrijf."