Voorwaardelijke celstraf en boete voor automobilist (55) uit Waregem na verkeersagressie aan afrit E17

© Getty Images
© Getty Images
Redactie KW

Verkeersagressie aan de afrit van de E17 in Deerlijk leverde een 55-jarige automobilist uit Waregem een voorwaardelijke celstraf van vier maanden en een effectieve boete van 480 euro op. Hij bekende na een discussie in het verkeer te zijn uitgestapt en een mep te hebben verkocht.

Op 8 februari 2019 iets voor de afrit van de E17 in Deerlijk haalde A.V. een voertuig aan de rechterkant in. Dat zinde de ingehaalde automobilist uit Erpe-Mere niet en die liet dat ook duidelijk blijken, met zijn claxon en grootlichten. Hij besliste meteen ook dezelfde afrit te nemen.

Twee kemphanen

Aan de verkeerslichten aan de afrit stapten beide kemphanen uit. A.V. gaf daarop het slachtoffer een slag en reed verder. Hij kon in een café in Waregem door de politie opgespoord worden.

“Ik heb spijt van die slag”, klonk het bij A.V. “Ik voelde me bedreigd. Ik reed van Kortrijk naar Deerlijk, op weg naar huis. Met mijn inhaalmanoeuvre deed ik niets verkeerd. Ik stapte uit om te vragen wat het probleem was. Ik had het beter genegeerd en in mijn auto blijven zitten.” (LSi)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.