https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Veertiger die ex met gsm-oortjes probeerde te wurgen voor ogen van haar zoontje in Oostende riskeert twee jaar cel

Redactie KW

Een 50-jarige Nepalees riskeert in de Brugse rechtbank twee jaar effectieve celstraf voor poging tot doodslag op zijn ex-vriendin.

Begin februari 2019 trok Manoj U. naar de woning van zijn ex in Oostende. Hij had gedronken en wou er zijn frieten opeten. Toen de man aanstuurde op seksuele betrekkingen kwam het tot een ruzie met zijn ex. Voor de ogen van haar tienjarige zoontje gaf U. de vrouw enkele rake klappen, scheurde haar kledij kapot en probeerde haar uiteindelijk ook te wurgen met de oortjes van een gsm.

Het slachtoffer kon haar hand tussen het kabeltje en haar hals stoppen en kon zich met de hulp van haar zoontje losrukken. Vervolgens vluchtte ze met haar kind naar de buren. De politie kwam Manoj U. ter plaatse in de boeien slaan. De man bekende de feiten, maar volgens de procureur minimaliseerde hij die. Naar eigen zeggen was het nooit zijn bedoeling om zijn ex te doden.

U. zat twee maanden in voorhechtenis, maar kwam niet opdagen voor zijn proces. De uitspraak volgt op 14 oktober.

(AFr)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten