Man staat terecht voor belaging buurvrouw na afspringen relatie

Redactie KW

Een man uit Roeselare moest zich voor de rechter in Kortrijk verantwoorden voor het belagen van zijn buurvrouw en haar echtgenoot. Na het afspringen van hun buitenechtelijke relatie bleef hij het koppel lastigvallen. Hij stuurde zelfs naaktbeelden door.

Zo’n twee jaar geleden eindigde de relatie tussen Dennis D. en zijn buurvrouw. Hij kon dat moeilijk verkroppen en bleef haar lastig vallen. “Hij stuurde zelfs naaktbeelden van haar rond naar familie en werkgever”, vertelde de advocaat van de vrouw. “Bovendien dook hij regelmatig aan haar woning of aan de poort van haar school op.”

Op 6 oktober 2019 escaleerde de situatie, toen hij op de voordeur van de vrouw en haar echtgenoot sloeg en stampte. Uit schrik sloten zij zich in hun eigen woning op. “Ze voelen zich niet meer veilig in hun eigen huis”, aldus hun advocaat.

Bewakingscamera’s

“Ze plaatsten zelfs al bewakingscamera’s en een betere tuinafsluiting. Dit moet stoppen. Hij blijft haar nog altijd opzoeken.” De openbare aanklager vroeg de rechter D. tot een celstraf van 10 maanden te veroordelen.

“Misschien moet ik verhuizen”, besefte D. Hij zoekt ondertussen hulp om van zijn drugsverslaving af te geraken. Op 28 april moet hij opnieuw naar het gerechtsgebouw in Kortrijk afzakken. (LSi)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.