Dinsdagochtend kregen enkele eigenaars van voertuigen een onaangename verrassing toen ze naar hun werk wilden vertrekken. Rond 7.10 kwam bij de politie van Oostende een melding binnen dat er ingebroken werd in enkele wagens in de Cairostraat. "De wagens stonden allemaal geparkeerd in de parkeertoren ter hoogte van het ziekenhuis", vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie.

"Het gaat om vijf personenwagens. Bij elk betrokken voertuig werd er telkens een raam ingeslagen. Alle voertuigen werden doorzocht, maar er werd niets gestolen." De politie startte een onderzoek naar de dader(s).

(JRO)

Dinsdagochtend kregen enkele eigenaars van voertuigen een onaangename verrassing toen ze naar hun werk wilden vertrekken. Rond 7.10 kwam bij de politie van Oostende een melding binnen dat er ingebroken werd in enkele wagens in de Cairostraat. "De wagens stonden allemaal geparkeerd in de parkeertoren ter hoogte van het ziekenhuis", vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie. "Het gaat om vijf personenwagens. Bij elk betrokken voertuig werd er telkens een raam ingeslagen. Alle voertuigen werden doorzocht, maar er werd niets gestolen." De politie startte een onderzoek naar de dader(s).(JRO)