Het was al de tweede keer dat een raam van de frituur aan diggelen werd gegooid. "Bij nazicht van de camera's werd de dader duidelijk in beeld gebracht", vertelt commissaris Smits, perswoordvoerder van de Oostendse Politie.

"De agenten die de nodige vaststellingen gingen doen, herkenden de dader meteen als iemand die bij onze diensten goed bekend is."

Volgens de uitbater van de frituur is hij niet het enige slachtoffer, maar gooide hij nog al ramen in van zelfstandigen. De politie stelde een proces-verbaal op en spoorde de verdachte op.

(JRO)

Het was al de tweede keer dat een raam van de frituur aan diggelen werd gegooid. "Bij nazicht van de camera's werd de dader duidelijk in beeld gebracht", vertelt commissaris Smits, perswoordvoerder van de Oostendse Politie."De agenten die de nodige vaststellingen gingen doen, herkenden de dader meteen als iemand die bij onze diensten goed bekend is."Volgens de uitbater van de frituur is hij niet het enige slachtoffer, maar gooide hij nog al ramen in van zelfstandigen. De politie stelde een proces-verbaal op en spoorde de verdachte op.(JRO)