Poperingenaar staat terecht voor voyeurisme na filmen stiefdochter

©Photographer: Andrey Popov gf
©Photographer: Andrey Popov gf
Redactie KW

Een man uit Poperinge zich voor de rechter in Ieper verantwoorden nadat hij stiekem zijn tienerstiefdochter filmde. Hij riskeert te worden gestraft voor voyeurisme. “Ik mocht dit niet hebben gedaan, het spijt mij.”

De man woonde acht jaar samen met zijn vriendin, die een dochter heeft uit een eerder huwelijk. De relatie raakte volgens de beklaagde in het slop, omdat de vrouw sukkelde met haar gezondheid en het op seksueel vlak niet meer boterde.

Diep beschaamd

De man kreeg blijkbaar gevoelens voor zijn tienerstiefdochter en filmde haar een paar keer door het sleutelgat van de badkamer. Op een ander filmpje kwam ook een vriendin van het slachtoffer in beeld. De Poperingenaar liep tegen de lamp en verscheen voor de rechter in Ieper.

Hij riskeert zes maanden cel met uitstel. Hij zou zich aan voorwaarden moeten houden, zoals een contactverbod en psychologisch begeleiding. Het slachtoffer vraagt een morele schadevergoeding van 3.000 euro. “En ik ben bereid die te betalen”, aldus de man. “Ik ben diep beschaamd over wat ik heb gedaan.” De beklaagde, die een blanco strafblad heeft, benadrukt dat hij de filmpjes nooit deelde. Vonnis op 15 april.

(CMW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.