Tijdens een patrouille in Nieuwpoort merkte de alerte ploeg de twee dames op. Ze brachten hen over naar het commissariaat waar ze toegaven dat ze de feiten pleegden.

De fiets kon op hun aanwijzen uiteindelijk aangetroffen worden in het struikgewas aan het sportpark in Nieuwpoort.

De eigenaar, die op woensdag 4 september aangifte deed van de fietsdiefstal, kreeg diezelfde zaterdag 7 september nog de fiets overhandigd van een van onze inspecteurs. Hij bezorgde de fiets op zijn beurt terug aan zijn zoontje.

De politie Westkust kliste hiermee voor de tweede keer in korte tijd opnieuw fietsdieven. Eind augustus werd een Frans duo gearresteerd, verantwoordelijk voor verschillende fietsdiefstallen in Adinkerke - De Panne.

Tijdens een patrouille in Nieuwpoort merkte de alerte ploeg de twee dames op. Ze brachten hen over naar het commissariaat waar ze toegaven dat ze de feiten pleegden.De fiets kon op hun aanwijzen uiteindelijk aangetroffen worden in het struikgewas aan het sportpark in Nieuwpoort.De eigenaar, die op woensdag 4 september aangifte deed van de fietsdiefstal, kreeg diezelfde zaterdag 7 september nog de fiets overhandigd van een van onze inspecteurs. Hij bezorgde de fiets op zijn beurt terug aan zijn zoontje.De politie Westkust kliste hiermee voor de tweede keer in korte tijd opnieuw fietsdieven. Eind augustus werd een Frans duo gearresteerd, verantwoordelijk voor verschillende fietsdiefstallen in Adinkerke - De Panne.