Vorige week belden twee klusjesmannen aan bij een bewoner van de wijk Condédreef in Kortrijk. De twee mannen boden zich in het Engels aan voor reinigingswerken van terrassen en opritten uit te voeren aan een goedkoop tarief. Na afloop kreeg het slachtoffer een driedubbele rekening gepresenteerd.

De oplichters, die zich verplaatsten met een wit/beige bestelwagen, met Britse nummerplaat, belden ook nog aan bij andere huizen in de wijk. Het gaat meestal om oplichters, die met minderwaardig materiaal slecht werk leveren en daarvoor veel te veel geld vragen. De Politiezone Vlas vraagt dan ook om bij twijfel of wantrouwen niet in te gaan op de vraag van dergelijke personen.

Vorige week belden twee klusjesmannen aan bij een bewoner van de wijk Condédreef in Kortrijk. De twee mannen boden zich in het Engels aan voor reinigingswerken van terrassen en opritten uit te voeren aan een goedkoop tarief. Na afloop kreeg het slachtoffer een driedubbele rekening gepresenteerd.De oplichters, die zich verplaatsten met een wit/beige bestelwagen, met Britse nummerplaat, belden ook nog aan bij andere huizen in de wijk. Het gaat meestal om oplichters, die met minderwaardig materiaal slecht werk leveren en daarvoor veel te veel geld vragen. De Politiezone Vlas vraagt dan ook om bij twijfel of wantrouwen niet in te gaan op de vraag van dergelijke personen.